HelmetPlus: veiligheid en rijplezier gaan hand in hand
Uw dynamische inhoud wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

HelmetPlus, een nieuwe generatie fietshelmen 

Er bestaan vandaag heel wat fietshelmen met knappe looks. HelmetPlus koppelt een aantrekkelijk  design  aan heel wat  extra functies . Behalve het hoofd beschermen tegen schokken en valpartijen, bieden onze helmen veel extra  comfort en veiligheid . Bovendien zien ze er zeer mooi uit. Kortom,  de looks én de brains  in één coole helm!


contacteer ons


Sporthelmen met een plus-factor

HelmetPlus ontwerpen, en produceren sporthelmen voor fietsers en motorrijders die in de eerste plaats beschermen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Want veiligheid is natuurlijk een absolute must op de fiets, de mountainbike, de e-bike, de speed pedelec en de motor.

Daarnaast zijn onze helmen zeer stijlvol en comfortabel én bieden ze extra veiligheid dankzij de integratie van intelligente technologie.

De helmen van HelmetPlus beschikken over:

  • power led-verlichting, richtingaanwijzers en remindicatoren
  • vlotte communicatie met je medesporters via bluetooth-verbinding
  •  mogelijkheid om te connecteren met je smartphone
  • Alarm signalisate bij noodgevallen
  • H+ strap lock
  • H+ ventilatietechnologie


HelmetPlus
Team

Bart Vanhaverbeke

CEO

CONTACT

Frits Vanhaverbeke

COO

CONTACT

UNIEK IN DE SECTOR

Naast onze sporthelmen is het business- en verkoopmodel van HelmetPlus  uniek voor de sector. We trekken resoluut de kaart van dealerships en een aantal streng geselecteerde ambassadeur-speciaalzaken waar je onze helmen kan  passen, uitproberen en in het echt ervaren. Ook onze dienst naverkoop is ongezien. Bij HelmetPlus vinden we dat een helm levenslang zorg en aandacht verdient. Bij ons kan je als partner en klant rekenen op een uiterst  persoonlijke dienstverlening  zodat je  stijlvol, comfortabel en veilig  op pad kan met je sporthelm.

"Een helm verdient levenslang zorg en aandacht, ook na aankoop."

EXTRA VEILIGHEID EN RIJPLEZIER GEGARANDEERD

Waarom kiezen voor een helm van HelmetPlus?

Of je nu je fiets, step, inline skates of speed pedelec gebruikt om naar het werk of school te rijden, om er in je vrije tijd op uit te trekken of om avontuurlijke fietstochten mee te doen: de helmen van HelmetPlus bieden je alles wat je nodig hebt in elke omgeving. Ze zijn top op vlak van veiligheid en beschikken over de looks én de brains die je verwacht. Ze passen bovendien als gegoten!

HelmetPlus, always ahead.